ØVRIGE GØDNINGER 

Gødning til urtehave, drivhus samt krukkeplanter ude/inde

Bio NPKS 8-2-9-7
Bio NPKS 8-2-9-7

Indeholder: 5 l Bio NPKS 8-2-9-7

Flydende gødning til urtehavens grøntsager, bær, nødder og frugt. Gødningen tilfører planterne makronæringsstofferne kvælstof, fosfor, kalium og svovl (NPKS).

  • Pris pr. stk. kr.
  • 149,95

Denne flydende gødning, i absolut topklasse, er sammensat specielt til urtehaven. Den er, som vore øvrige gødninger, sammensat af de bedste råvarer og er helt clorfri, hvilket eliminerer risikoen for bladsvidninger og sikrer en absolut topkvalitet på kartoflerne.
 

Du kan anvende Bio NPKS 8-2-9-7 til alle dine afgrøder, uanset om det er kartofler, rødbeder, gulerødder, løg etc. Gødningen tilfører planterne makronæringsstofferne kvælstof, fosfor, kalium og svovl (NPKS). 

 

Vi har valgt at anvende markedets bedste svovlkilde, som frigiver flere af jordens naturlige mikronæringsstoffer. Disse – naturligt forekommende næringsstoffer – er normalt utilgængelige for planterne.
 

Ønskes sunde og højtydende planter, anbefaler vi, at gødningen suppleres med Star ClassicXL. De 2 gødninger må ikke blandes, og skal derfor udbringes hver for sig.

Anvendelse

Denne flydende gødning, i absolut topklasse, er sammensat specielt til urtehaven. Den indeholder de bedste råvarer og er clorfattig, hvilket eliminerer risikoen for bladsvidninger og sikrer en absolut topkvalitet på kartoflerne.

Bio NPKS 8-2-9-7 kan anvendes til alle bær,frugter, urter og grønsager, uanset om det er kartofler, rødbeder, gulerødder, løg etc. Gødningen tilfører planterne makronæringsstofferne kvælstof, fosfor, kalium og svovl (NPKS).

Dosering

Dosering afhænger af hvilken grøntsag, bær, frugt eller urt der dyrkes, men vejledende tilføres følgende mængde pr. 10 m2:

Bio NPKS 8-2-9-7 til urtehave, bær og frugttræer

GRØNTSAGER

BÆR, NØDDER OG FRUGT

Afgrøde Sandjord ltr./10 m2 Afgrøde Alle jordtyper ltr./10 m2
Asier 0,8 Blåbær 1,0
Asparges 0,9 Blommer 0,9
Bladselleri 1,3 Brombær 0,6
Blomkål 1,5 Græskar 0,8
Broccoli 1,3 Hassel 0,5
Grønkål 1,0 Hindbær 0,6
Gulerod 0,7 Humle 1,0
Grønkål 1,7 Hyben 0,6
Hvidkål 1,2 Hyld 1,2
Kinakål 1,4 Jordbær 0,5
Knoldselleri 1,0 Kirsebær 0,9
Løg 1,0 Melon 0,8
Pastinak 1,0 Mispel 0,5
Rodpersille 1,4 Pærer 0,9
Porre 1,4 Rabarber 0,6
Rosenkål 1,1 Rønnebær 0,6
Rødbede 1,6 Solbær / Ribs 1,0
Rødkål 1,0 Spisedruer 0,9
Salat 1,6 Stikkelsbær 0,6
Savoy-/spidskål 0,7 Vindruer 0,9
Spinat 0,8 Æble 0,9
Spisekartofler 0,9 Øvrig frugt 0,6
Sukkermajs 0,9    
Squash 0,0    
Ærter      

 

Vi anbefaler, at de nævnte gødningsmængder suppleres med 0,1 l BioStar ClassicXL pr.10 m2 , der fordeles over 2-3 gange i vækstperioden.

Dermed tilføres planterne alle livsnødvendige mikronæringsstoffer og sporstoffer. Resultatet vil typisk ses som sundere og mere tørkeresistente planter, der giver et højere udbytte med en bedre kvalitet.

 

Yderligere information:

Læs mere om BioStar ClassicXL

Se vores FAQ med ofte stillede spørgsmål

Udbringning

Gødningen udbringes med BioDuo Gødningsspreder til flydende gødning og indarbejdes i jorden, inden afgrøderne sås/lægges.

OBS! Gødningen må ikke udbringes, hvis der er udsigt til nattefrost inden for de nærmeste 48 timer.

Håndtering

Gødningen giver ikke anledning til gene hverken for mennesker, tamme eller vilde dyr. Undgå dog at sprøjte direkte på dyr og mennesker. Det er ubehageligt, da gødningen er klæbrig.

På grund af gødningens høje indhold af næringsstoffer skal man undgå at få gødningen øjnene.  

 

OBS! Vore gødninger er ikke tilsat farvestoffer, men gødningens naturlige farvestoffer kan farve ethvert fast eller flydende materiale. Brug derfor kun gødningen efter forskrifterne og undgå, at gødningen rammer områder, der ikke må farves.

 

Gødningen skal opbevares frostfrit. Mellem 0°C og +20°C.

Opbevares utilgængeligt for børn.

GØDNINGSPLAN / KATALOG
FAQ SPØRGSMÅL / SVAR
SÅDAN GØR DU
Køb direkte ved producenten – bedre pris – bedre service – bedre rådgivning

 

Gødning til urte- og frugthaven

Bio NPKS 8-2-9-7 er en gødning i absolut topklasse, den er sammensat specielt til urte- og frugthaven. Den er clorfattig, hvilket eliminerer risikoen for bladsvidninger og sikrer en absolut topkvalitet i afgrøderne.

Du kan anvende gødningen til alle dine grøntsager, uanset om det er kartofler, rødbeder, gulerødder, løg etc. 

Ønskes sunde og højtydende planter, anbefaler vi, at gødningen suppleres med BioStar ClassicXL. De 2 gødninger kan ikke blandes, og skal derfor udbringes hver for sig.

 

Optimal næring til drivhus samt krukkeplanter

Bio De Luxe 4-1-6 – vores gødning til drivhus samt krukkeplanter såvel ude som inde – er ikke markedets billigste gødning, men kvaliteten er helt i top.

Gødningen til dig, der ikke vil gå på kompromis med gødningen til dine planter i drivhuset eller til dine krukkeplanter.

Du kan med stor fordel bruge Bio De Luxe 4-1-6 til at gøde krukkehaven, altankasser samt hjemmets blomstrende og grønne potteplanter.

Gødningen sælges i en 1 l og 5 l dunk.

 

 

De to gødninger udmærker sig ved:
  • At være clorfattig, hvilket eliminerer risikoen for bladsvidninger
  • At have et højere NK forhold.

 

Her er du sikker på at opnå:
  • Sunde, stærke og livskraftige planter
  • Flere blomster
  • Højere kvalitet og højere udbytte